Schrijf je team in voor de Lions Kart Challenge op 6 mei 2023 op het Circuit Park Berghem bij Oss

Doe jij ook mee voor het goede doel!

Wie kunnen zich inschrijven

(bedrijfs-)equipes van drie tot zes personen kunnen zich online inschrijven via deze website. Je schrijft jouw team in via de groene knop. Wij bevestigen per e-mail automatisch je aanmelding en je ontvangt direct een factuur. Houd er rekening mee dat een race van 2 uur veel energie van de coureurs vraagt en het daarom aan te bevelen is om met minimaal 4 personen in te schrijven. Je wisselt elkaar tijdens de race af. De minimale leeftijd van een deelnemer is 16 jaar.

Je inbreng voor het goede doel

Indien je een team inschrijft voor de Lions Kart Challenge, wordt er afhankelijk van het aantal deelnemers, het bijbehorende bedrag in rekening gebracht. In het bedrag zijn de kart huur, een aantal consumpties, eten en natuurlijk de bijdrage voor het goede doel inbegrepen. Kun je niet aanwezig zijn en/of wil je op een andere wijze een bijdrage leveren aan verschillende goede doelen, dan zijn er verschillende sponsormogelijkheden.

Wat hoort bij de deelname

Indien je een team inschrijft voor de Lions Kart Challenge, wordt er afhankelijk van het aantal deelnemers, het bijbehorende bedrag in rekening gebracht. In het bedrag zijn de kart huur, een aantal consumpties, eten en natuurlijk de bijdrage voor het goede doel inbegrepen. 

Doe mee met dit leuke event

Schrijf je team nu al in voor de Lions Kart Challenge op 6 mei 2023. Naast dat je bedrijf of je team een leuke en spannende avond heeft, ondersteun je hiermee verschillende goede doelen. 
   

SCHRIJF JE SNEL IN

Hoogtepunt van de avond

Het hoogtepunt van de dag is de bekendmaking van de winnaars, het uitreiken van de beker en... natuurlijk de totale OPBRENGST van het evenement voor verschillende goede doelen. Leuk! Doe mee met de Lions Kart Challenge en schrijf nu in.


Iedereen met coureur-ambities is welkom en zal de deelname niet snel vergeten. Wint je team dan kan de beker een jaar bij de receptie, in de bedrijfskantine of in de directiekamer van je organisatie geplaatst worden. Waar het natuurlijk uiteindelijk om gaat is dat iedereen een leuke avond heeft en dat je samen met je collega's, vrienden of andere teamgenoten helpt om een mooi bedrag bijeen te brengen voor verschillende van onze goede doelen in de gemeente Wijchen!

De Lions Kart Challenge

Deel de site van

de Lions Kart Challenge, zodat niemand het mist!

@ 2023 Lionsclub Wijchen

Contactinformatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Lions Kart Challenge, dan vindt je hieronder ons e-mailadres.

info@lionskarting.nl

Kun je niet aanwezig zijn en/of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan onze goede doelen, dan zijn er verschillende sponsor mogelijkheden.Empty
Click + to add content