Inschrijfformulier

Kosten deelname

Indien je een team inschrijft voor de Lions Kart Challenge wordt er een bedrag van €480,- in rekening gebracht voor de eerste vier deelnemers. Voor een vijfde en zesde teamlid wordt €50,- extra gerekend. In het bedrag is de Kart huur, een aantal consumpties, een buffet en natuurlijk de bijdrage voor het goede doel inbegrepen.

Donatie

Ben je geen racer, dan kun je voor het goede doel een donatie doen door een bedrag over te maken op rek. nr. NL46 RABO 0135492998 ten name van Lions Wijchen o.v.v. Lions Karting Challenge. Wil je een factuur, voor jouw bijdrage, dan kun je ook het formulier op de sponsor pagina invullen. Wij zorgen dan dat jij zo spoedig mogelijk een factuur voor jouw bijdrage ontvangt.

Sponsoring

Je kunt de Lions Kart Challenge sponsoren en zverschillende goede doelen te ondersteunen. Voor een sponsorbedrag vanaf € 100,- vermelden wij de naam van je bedrijf en bedrijfslogo op de homepagina van deze website en deze pagina. Ga naar de sponsor pagina en vul het Donatie & Sponsorformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De Lions Kart Challenge

Deel de site van

de Lions Kart Challenge, zodat niemand het mist!

@ 2020 Lionsclub Wijchen

Contactinformatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Lions Kart Challenge, dan vindt je hieronder ons e-mailadres.

info@lionskarting.nl

Kun je niet aanwezig zijn en/of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan De boeg en zieke kinderen, dan zijn er verschillende sponsor mogelijkheden.


Empty
Click + to add content