SPONSORS VAN DE LIONS KART CHALLENGE         

U kunt ook als niet deelnemer een donatie of een sponsorbijdrage leveren!

U kunt ook als niet deelnemer een donatie of een sponsorbijdrage leveren aan de Lions Kart Challenge om vefschillende van onze goede doelen te ondersteunen. Mocht je niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn bij de Lions Kart Challenge, dan stellen wij je in de gelegenheid om je bijdrage te leveren via een donatie of sponsoring. Je kunt natuurlijk ook bedrijfssponsor worden als je wel meedoet.

Donatie

Je kunt voor ondersteuning van het Wijchens project onze goede doelen een donatie doen door een bedrag over te maken op rek. nr. NL46 RABO 0135492998 ten name van Lions Wijchen o.v.v. Lions Kart Challenge. Wil je een factuur, voor je bijdrage, dan kun je de factuurgegevens mailen naar info@lionskaring.nl. Wij zorgen dan dat je zo spoedig mogelijk een factuur voor je bijdrage ontvangt.

Sponsoring

Je kunt de Lions Kart Challenge sponsoren en dus verschillende goede doelen ondersteunen, waarmee het het leven van zieke kinderen beter maakt. Voor een sponsorbedrag vanaf €100,- vermelden wij onder andere je bedrijfsnaam en bedrijfslogo op de homepagina van deze website en deze pagina. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.


Deze organisaties maken de Lions Kart Challenge 

mede mogelijk

   Schrijf je team snel in voor de Lions Kart Challenge op 6 mei 2023

    Naast dat je bedrijf of je team een leuke en spannende middag heeft,
    ondersteun je hiermee verschillende goede doelen.

De Lions Kart Challenge

Deel de site van

de Lions Kart Challenge, zodat niemand het mist!

@ 2023 Lionsclub Wijchen

Contactinformatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Lions Kart Challenge, dan vindt je hieronder ons e-mailadres.

info@lionskarting.nl

Kun je niet aanwezig zijn en/of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan onze goede doelen, dan zijn er verschillende sponsor mogelijkheden.


Empty
Click + to add content